Activiteiten

“You don’t always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens” – Mandy Hale

Laila biedt diverse activiteiten die je uitnodigen om stil te zijn, te luisteren naar je eigen innerlijke stem en te voelen hoe het met je gaat. Je gaat terug naar jouw kern en je ontdekt waar je staat in het leven.

Je kunt de kracht van aandacht en stilte ervaren met meditatielessen, stiltewandelingen, stiltedagen, retraites en thema/vervolgbijeenkomsten.

Meditatie les

Elke week een uurtje samen mediteren. Er komen allerlei vormen van meditatie aan bod, net als mindfulness-, adem- en ontspanningsoefeningen.

Meditatie. Mediteren. Meditatie les. Mindfulness, Zelfcompassie. Rust, stilte.

Meditatie. Mediteren. Meditatie les. Mindfulness, Zelfcompassie. Rust, stilte.

Thema/ vervolgbijeenkomsten

Elke twee maanden op de derde donderdag, kun je deelnemen aan een thema/vervolg bijeenkomst. Hierin komen allerlei meditaties aan bod, zoals mindfulness-, zelfcompassie-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zodra je ervaring hebt met meditatie of een mindfulness en zelfcompassietraining hebt gevolgd, kun je deelnemen.

Stiltewandeling

Elke maand op zondagochtend maken we een wandeling van ongeveer twee uur, in de natuurrijke omgeving van Valkenswaard. We lopen, in stilte, in een rustig tempo en we doen tijdens de wandeling een aantal meditaties en bewegingsoefeningen.

Wandelen. Buiten in de natuur. Stilte wandeling. Mind-Walk. Aandacht. meditatie. Mindfulness. Mind- Walk.

Stilte dag

Een stilte dag is een goede gelegenheid om jezelf te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Je even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en stilstaan bij jezelf. Met beweegoefeningen en meditaties. Dit kan binnen en buitenshuis, afhankelijk van wat het weer toelaat.

Stilte retraite

Een heel weekend lang trek je jezelf terug uit de dagelijkse sleur en sta je stil bij jezelf. Een weekend zonder ‘moeten’, sociale verplichtingen en afleidingen. Je ervaart het leven in het hier en nu, en krijgt handvatten om ook in het dagelijks leven de rust in jezelf te vinden en om bij jezelf te blijven in de meest uitdagende situaties. Geschikt voor zowel beginners als ervaren meditatie/mindfulness-beoefenaars.