Coaching/ therapie voor bedrijven

Laila Visser is gespecialiseerd in stress-coaching en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt op maat, afgestemd op de doelen van de medewerker.

Coaching. Therapie. Psychosociale behandeling. 1 op 1 sessie.

Coaching

Coaching is gericht op het ontdekken, ontwikkelen en leren toepassen van de mogelijkheden die een persoon heeft. We werken oplossingsgericht en doelgericht. De inbreng en vragen van de werknemer staan centraal. Tijdens het traject wordt er aandacht besteed aan zelfinzicht en nieuwe vaardigheden, zodat de medewerker het beste uit zichzelf kan halen.

Therapie

Behandeling van mentale, psychische en emotionele klachten gebeurt door het aangaan van verwerkings-, acceptatie- en veranderingsprocessen. Laila Visser is gespecialiseerd in het behandelen van spanning / stemming- en angstklachten en klachten met betrekking tot een laag zelfbeeld of identiteit. Ook biedt ze ondersteuning bij traumaverwerking.

Bij de behandeling wordt stilgestaan bij moeilijke gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden. De medewerker komt meer over zichzelf te weten en krijgt inzicht in wat hem/haar heeft gevormd en waar bepaald gedrag vandaan komt. Er wordt ook gekeken naar patronen, overtuigingen en de familiegeschiedenis. Het beleven, uiten en verwerken van emoties is een onderdeel van de behandeling, net als de bewustwording van gedachten en het doorgronden van overtuigingen.
Stap voor stap wordt er zo gewerkt aan het verminderen van de klachten en het versterken van de persoon zelf.

Traject

Een persoonlijk traject wordt op maat gemaakt, op basis van de wensen en doelen van de medewerker. Zowel op inhoud als op aantal sessies. In een traject kunnen de volgende werkvormen aan bod komen: bewustwording en inzicht gevend gesprek, lichaamsgericht & intuïtief afstemmen vanuit het hart om mentale, emotionele, fysieke sensaties te vertalen als signalen en richtingwijzers, mindfulness & zelfcompassie, meditatie/visualisatie, lichaamswerk, energie- en prikkelregulatie, ademhalingsoefeningen, familieopstellingen en innerlijk kind heling. Ook is het mogelijk om een training mindfulness, zelfcompassie en mind-walk individueel te volgen.

Heb je vragen of interesse?

Ook voor een vrijblijvend gesprek kun haar altijd benaderen. Ze denkt graag met jullie mee.