Training Loslaten

Meer je authentieke zelf zijn

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila

Tijdens de training Loslaten verbind jij je met jezelf.

Je ziet, begrijpt en voelt hoe het werkelijk met je gaat. Je zelfbewustzijn ontwikkelt en je gaat zorgdragen voor wat jij nodig hebt.

Je laat los wat je niet meer nodig hebt.  Om zo meer jouw authentieke zelf te zijn.

De natuurwetten

Om dit te bereiken werken we met drie natuurwetten:

1.          Ordening. Het belang van de juiste positie en de juiste ordening in het systeem.

2.         Balans. Het belang van evenwicht tussen geven en nemen.

3.         Binding. Niets en niemand in het systeem mag worden buitengesloten of erbuiten gaan staan.

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila. Verbinding.

Familieopstellingen

Tijdens de training Loslaten werken we met familieopstellingen. Wat een familieopstelling is, lees je hier.

Met familieopstellingen kom je snel en diep tot de kern van vragen en problemen.

Ze geven direct inzicht in wat er gaande is in je leven. Dit inzicht is een belangrijke stap naar verandering.

De training familie-opstellingen geeft je inzichten door te voelen. Inzichten die ik nooit bereikt heb met andere trajecten. Ik heb nu echt los kunnen laten.
Laila is een hartelijke vrouw die je in je waarde laat, je op je gemak stelt en je veilig laten voelen in de groep zodat je je ook goed open kunt stellen. Ik raad de training dan ook iedereen aan. Liefs, Irma

Omdat een enkele opstelling vaak niet direct de daadwerkelijke verandering tot stand brengt, worden er tijdens deze cursus meerdere weken veelvuldig opstellingen gedaan. Je gaat zo patronen herkennen, doorbreken en loslaten. Je geeft terug wat niet van jou is om zo meer ruimte aan jezelf te geven. Vanuit jouw innerlijke kracht en met zelfliefde en in verbinding met jezelf.

Naast de familieopstellingen werken we in de training ook met andere methodes, zoals lichaamswerk en meditatie.

De training heeft mij nieuwe inzichten gegeven.

Lof voor Laila. Groetjes Ellen.

Voor wie?

Voor jou, als je nu werkelijke verbinding wil maken met wie je in essentie bent. Wanneer je verandering wilt in het leven. Je echt je eigen pad wilt lopen en zelf aan het roer wilt staan van je eigen leven. Of ben je al lange tijd bezig met je eigen proces en wil je niet meer praten, maar doen. Je wilt (meer) in je kracht komen te staan en jezelf zijn.

Ja, ik doe graag mee.

“Deze week de Training Loslaten afgesloten: Het was een bijzondere ervaring om door middel van opstellingen te ontdekken wat hetgeen was (het verlies van een dierbare 28 jaar geleden) wat me tegenhield binnen mijn persoonlijke ontwikkeling. Bijzonder dat dit naar boven is gekomen als blokkade (waar ik zelf nooit op was gekomen), en fijn dat deze ook direct is geheeld, wat meteen een soort berusting gaf.

Laila geeft vertrouwen binnen de groep, en straalt een zekere rust uit. Een professional die ik zeker kan aanraden om één of meerdere sessies bij te boeken om je beter in je vel te voelen of persoonlijke blokkades te helen.” – Ilse (Interieurontwerper)

Wat brengt deze cursus jou?

Je ervaart meer ruimte, innerlijke rust, ontspanning, energie, kracht en erkenning.
Je bent meer in balans, meer jezelf.
Je krijgt meer energie, zelfliefde en compassie.

Door de diepe ervaringen die je voelt, kom je als persoon tot inzichten en ontwikkel je zelf de oplossing voor jouw vraag, zorg of probleem.

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila. Verbinding.

Een training die je denken, voelen en doen samenbrengt.

Je leert je hoofd met je hart te verbinden.

Jij komt meer in balans doordat jij je als mens volledig verbind en doet wat er voor jou nodig is, waardoor je meer je authentieke zelf wordt en kan gaan leven op de manier die echt bij je past.

Programma en tijdsinvestering

De training bestaat uit 6 wekelijkse trainingsbijeenkomsten van 2,5 uur. Met een minimaal aantal deelnemers van 6 personen. We werken met kleine en grote opstellingen.

In de training geven we aandacht aan hoe het nu met je gaat en wat er speelt in je leven. Lichaamswerk, meditatieoefeningen en natuurlijk de familieopstellingen vormen samen de basis van deze training. Naast de groepsbijeenkomsten is het belangrijk dat je ook bewust openstaat voor alle veranderingen die je opmerkt.

“De training loslaten afgerond, dit was een heel positieve ervaring. De antwoorden die ik heb gekregen, kwamen luid en duidelijk binnen en daardoor weet ik eindelijk wat er wringt en hoe mezelf verder te ontwikkelen. Voor mijn gevoel ben ik nu al een lichter persoon en ik kom nog maar net kijken. Ik ben van plan om nog vervolgtrainingen te gaan volgen bij Laila en kijk hier erg naar uit. 

Laila is een warm persoon met veel liefde en aandacht voor wat ze doet en met wie ze dat doet. “ – Nadine (praktijkondersteuner)

Praktische informatie

De training Loslaten start zodra er 6 deelnemers zijn, met maximaal 10 deelnemers.

Wanneer: Zie de agenda

Waar: Valkenswaard of Westerhoven.

Tijd: 19.00-22.00 uur.  

Investering: 377,- voor intake en 6 bijeenkomsten.

                                           

Wil je eerst ervaren of een familieopstelling iets voor jou is?

Dan is er de mogelijkheid om een familieopstelling bij te wonen. Je kunt dan een vraag stellen, aanwezig zijn als representant of gewoon meekijken. Alleen al het aanwezig zijn zorgt vaak al voor inzichten.

Onze trainingen