Trainingen

“Life moves pretty fast.
If you don’t stop and look around once in a while, you could miss it.”
Ferris Bueller

Wil je zelf werken aan meer bewustwording, inzicht, balans en persoonlijke groei? Laila bied hiervoor verschillende trainingen, elk met een eigen werkwijze en focus: Mindfulness, Zelfcompassie, Mind-Walk en Loslaten.

Welke training past bij jou op dit moment?

Meditatie. Mediteren. Meditatie les. Mindfulness, Zelfcompassie. Rust, stilte.

Mindfulness

Mindfulness betekent kortweg: je volledig bewust zijn van de huidige ervaring en deze zonder oordeel ervaren. Je leert in deze acht-weekse training om aandacht te hebben voor het hier en nu, waardoor je meer rust ervaart. Je brengt je drukke hoofd tot rust, doorbreekt de spiraal van stress en patronen, en verbetert zo de kwaliteit van leven.  

Met mindfulness wordt je bewust van de gedachten die je hebt en wat die met je doen. Daarnaast leer je om gaan met moeilijkheden, stress en pijnklachten en om de juiste keuzes te maken voor jezelf. Mindfulness brengt je in een toestand waarin je met milde open aandacht, kalm en helder bent. Vrij om te handelen zoals jij dat wenst, in contact met jouw persoonlijke drijfveren. In deze training krijg je alle tools in handen om mindfulness op je eigen wijze in jouw leven toe te passen. Lees hier meer over mindfulness.

Laila adviseert je om na mindfulness de training zelfcompassie te volgen. Je maakt dan de verdieping naar jezelf en verbetert de kwaliteit van leven nog meer.

Zelfcompassie

Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf.

Zelfcompassie betekent zacht en begripvol zijn naar jezelf toe, ook in periodes dat je lijdt of faalt of je tekort voelt schieten. Niet je gevoelens negeren of jezelf onderdompelen in zelfkritiek, maar aardig en mild durven zijn voor jezelf. Én hiervoor zorgdragen.

Met de acht-weekse training zelfcompassie bereik je een flinke (emotionele) verdieping en verbinding met jezelf. 

Coaching. Therapie. Psychosociale behandeling. 1 op 1 sessie.

Voor de training zelfcompassie is het wenselijk (maar niet noodzakelijk) dat je ervaring hebt met meditatie of dat je vooraf de training mindfulness hebt gevolgd. Is dat niet het geval, geef dit dan aub vooraf aan.

Lees meer over de training zelfcompassie.

Wandelen. Buiten in de natuur. Stilte wandeling. Mind-Walk. Aandacht. meditatie. Mindfulness. Coaching.

Mind-Walk

Mind-Walk is een tien-weekse training in de natuur.

Het is mindful wandelen met bewegingen uit yoga en Tai Chi, ontspannings-, zintuig- en ademhalingsoefeningen en meditatie.

Hiermee verbeter je je gezondheid en fitheid, raken spanning en ontspanning meer in balans en maak je meer ruimte voor jezelf.

Bij iedere wandeling staat een ander thema centraal, zoals kracht, loslaten en geluk. We wandelen zo’n 2 uur, de wandelingen hebben een lengte van 3 tot 5 km en zijn geschikt voor alle conditieniveaus. Mind-Walk gaat om beweging en ademhaling, plezier en ontspanning. Het gaat om jou!

Lees meer over de training Mind-Walk.

Loslaten

Loslaten is een zes weekse training die jouw denken, voelen en doen samenbrengt. Je leert je hoofd met je hart te verbinden.

Je komt (meer) in balans doordat je doet wat voor jou nodig is en doordat je richting neemt naar jouw authentieke zelf.

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila

Hoe sta jij in verbinding met je familie, partner, organisatie, collega’s? Welke plek neem jij in? Welke plek hebben alle leden van je gezin, familie, groep? Gedraagt iedereen zich ook volgens deze (volg)orde? Hoe is de balans in geven en nemen; geef je veel aan je omgeving en krijg je dit naar verhouding ook terug?

Loslaten is een training waarin je inzicht krijgt, je zelfbewustzijn ontwikkelt, verbinding maakt en pijn heelt.

Lees meer over de training Loslaten. Of lees meer over familieopstellingen.

Mindfulness training. individuele training.

Individuele training

Alle trainingen kun je ook individueel volgen. Ze worden in de praktijk in Valkenswaard gegeven, maar het kan eventueel ook bij jou thuis.

Wil je een training individueel volgen? Neem dat even contact op.

 

In de agenda kun je zien wanneer er een training wordt gegeven.

“Vanaf 2018 kom ik al bij Laila. Door een collega werd ik doorverwezen naar haar. Na heel wat jaren echt zoekende te zijn geweest in de hulpverlening. Mindfulness, loslaten, zelfcompassie, stiltedagen, stiltewandelingen, meditatielessen, individuele gesprekken, familie opstellingen. Deze heb ik allemaal gevolgd bij haar. Als het even niet lekker met me gaat en ik even de stok achter de deur nodig heb, kan ik altijd bij haar terecht. Zo lief, eerlijk, begripvol, rustig en een prachtig mooi mens. Dankjewel Laila voor alles waarin je me hebt laten groeien…  Liefs, Loes Cleven”

Onze trainingen