Stilte dag

“Open the window of your mind. Allow the fresh air, new lights and new truths to enter” – Amit Ray

Elk jaar organiseert Laila vier stiltedagen in de regio Valkenswaard. In de zomer kan het ook een stiltedag in de natuur zijn.

Wat is een stilte dag?

Tijdens een stilte dag verwen je jezelf met een gezonde dosis rust en aandacht. Je trekt je even terug uit je dagelijkse gang van zaken en keert je aandacht naar binnen. Stilte brengt inzicht, rust en inspiratie.

De dag wordt in stilte doorgebracht, wat betekent dat je niet spreekt, de aandacht op jezelf kan richten, om echt te ‘zijn’ met jezelf én met wat je ervaart.

Wat doen we tijdens een stilte dag?

We beginnen met een kennismakingsrondje en uitleg. Daarna gaan we gezamenlijk de stilte in. Daarin word je begeleid en er worden verschillende oefeningen aangeboden: begeleide- en stiltemeditaties, ademhalings- en beweegoefeningen.
We lunchen in stilte. Met dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden.
Afsluitend verbreken we in kleine groepjes de stilte en bespreken we wat we hebben ervaren.

Heel ontspannend en rustgevend – Danielle

Een dag waarin je echt contact maakt met jezelf, ik was echt vergeten hoe het werkelijk met me ging. Op de stilte dag heb ik de rust en de tijd gevonden om naar mezelf te luisteren, en weet nu wat ik anders ga doen – Kim

Voor wie?

Iedereen is welkom, jong en oud. Enige ervaring met meditatie is gewenst, maar niet noodzakelijk. Voel je welkom wanneer je los wilt komen van de dagelijkse verplichtingen, en eens echt contact wilt maken met jezelf of wanneer jij jezelf een flinke dosis aandacht, rust en tijd gunt om op te laden.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 1-4, zondag 25-6 en zondag 19-11.

Waar: Super mooie locatie in Riethoven. ( In de zomer is het midden in de natuurrijke omgeving van Valkenswaard)

Tijd: 9.30-16.00 uur.

Investering: 67,-