Stress en burn-out coaching

Wat is stress? Stress is een toestand van druk of belasting die ontstaat wanneer je aanpassingsvermogen in een bepaalde situatie wordt overschreden. Het ervaren van stress kan zowel positief als negatief zijn, afhankelijk van diverse factoren zoals je karakter, fysiologie, erfelijkheid en omgeving. Mensen verschillen in veerkracht, waardoor stressniveaus kunnen variëren.

In reactie op stress produceert je lichaam hormonen die je voorbereiden op een vecht-, vlucht- of angst reactie. Stress kan soms nuttig zijn, bijvoorbeeld voor betere prestaties vlak voor een deadline. Echter, langdurige negatieve stress, veroorzaakt door problemen op het werk, werkloosheid of persoonlijke omstandigheden, kan echt schadelijk voor je zijn.

Negatieve stress treedt op wanneer je de tijdelijke stressreactie niet meer kunt uitschakelen. Dit kan leiden tot constante spanning, alertheid, slaapproblemen, eetgewoonten en stemmingswisselingen. Negatieve stress is ongezond en kan problemen zoals burn-out en ziekte veroorzaken.

Om negatieve stress te verminderen, zullen we samen oefeningen verkennen die je helpen om tot rust te komen, zoals mindfulness en ademhalingsoefeningen. We zullen de oorzaken van je aanhoudende stress onderzoeken en aanpakken, en eventuele heftige gebeurtenissen uit het verleden verwerken. Het doel is om deze factoren minder invloed te laten hebben op je leven en jou te versterken met je helpende en nieuwe effectieve strategieën.

Dus voel jij je overweldigd door stress en worstel je met het vinden van balans in je leven? Ben je onzeker over je werk of verlang je naar meer voldoening in je werk? Ben je moe van alle verantwoordelijkheden en verlang je naar innerlijke rust.

Ik ben Laila Visser en ik sta klaar om je te begeleiden bij het aanpakken van de uitdagingen die je groei en succes belemmeren. Ik geloof dat echte verandering begint met het opbouwen van een sterke verbinding met jezelf. Mijn rol is niet om je te vertellen wat je moet doen, maar om je te inspireren, uit te dagen en te ondersteunen terwijl je je eigen antwoorden vindt.

Als stress of burn-outklachten je parten spelen, is het tijd om voor jezelf te kiezen en prioriteit te geven aan je gezondheid en welzijn.

Heb jij last van stress, of burn-out klachten?

Dan gaat het vanaf nu om jou!

Ja, je hebt jezelf helemaal gegeven en daarbij te weinig aan jezelf gedacht, maar nu gaat het echt even om jou! Jouw gezondheid en je welzijn komen nu voorop te staan.

Jij bent NU belangrijk!  Het is nu tijd om aan jezelf te denken en te gaan herstellen.

Als stress of burn-outklachten je parten spelen, is het tijd om voor jezelf te kiezen en prioriteit te geven aan je gezondheid en welzijn.

Graag plan ik met je een kennismaking om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.