Zakelijk

Werken aan vitaliteit, in werktijd?
Het levert veel voordelen op!

Veel bedrijven en organisaties maken werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Hoe zit dat bij jouw bedrijf?

Het Nederlandse bedrijfsleven hecht steeds meer waarde aan fitte medewerkers. Daarbij spelen bewustzijn, voldoende beweging en mentale ontspanning een grote rol. Een medewerker die mindful werkt, is productiever en stressbestendiger. Werknemers die opmerkzaam en lichamelijk actief zijn functioneren beter, verzuimen minder en zijn gemotiveerder. Je hoeft geen dure fitnessruimte te hebben om dit te bereiken. Vitaliteitstrainingen bieden de oplossing.

Wat kan Laila Visser betekenen voor jouw bedrijf?

Laila Visser biedt trainingen, workshops, activiteiten en persoonlijke begeleiding voor bedrijven, zodat werknemers zich gezond voelen en lekker in hun vel zitten. De trainingen en workshops laten een meetbare impact zien op het gebied van stressreductie, productiviteit, effectiviteit, leiderschap, onderlinge relaties en duurzame inzetbaarheid. Een bewezen verbetering in de gezondheid van de werknemers dus.

Wat zijn de positieve effecten op werknemers?

Fysiek: mensen hebben meer energie, slapen beter en voelen zich gezonder.
Mentaal: werknemers hebben 50% minder kans op een burn-out, kunnen zich beter ontspannen, hebben minder last van stress, kunnen zich beter concentreren en reageren bewuster op uitdagende situaties.
Sociaal: mensen gaan bewust en beter relaties aan en communiceren op een effectieve manier.
Bewustzijn: werknemers voelen zich authentiek, ervaren meer veerkracht en zelfvertrouwen.

Wacht niet langer.

Zet vandaag, voor jouw medewerkers, de stap naar een vitaler leven!

Coaching

Laila Visser is gespecialiseerd in stress-coaching en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt op maat, afgestemd op de doelen van de medewerker.

Laila Visser is gespecialiseerd in het behandelen van spanning / stemming- en angstklachten en klachten met betrekking tot een laag zelfbeeld of identiteit. Ook biedt ze ondersteuning bij traumaverwerking.

Trainingen

De trainingen die Laila Visser geeft aan bedrijven zijn speciaal ontwikkeld voor professionals binnen de huidige hectiek van het werk. De compacte en no-nonsense trainingen zijn gebaseerd op de moderne wetenschap en psychologie en zorgen voor een persoonlijke ontwikkeling en betere gezondheid. Zowel fysiek als mentaal en sociaal.

Workshops

Ben jij op zoek naar energieke en inspirerende workshops over vitaliteit, werkgeluk en / of persoonlijke effectiviteit? Speelt er een bepaald thema binnen de organisatie of is er behoefte aan een bepaald onderwerp? Laila maakt er een passende workshop van. Ideaal voor een team-dag of een evenement.