Activiteiten

“You don’t always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens” – Mandy Hale

Ontdek bij Laila een scala aan activiteiten die je uitnodigen om innerlijke rust te vinden, te luisteren naar je eigen innerlijke stem en in contact te komen met je gevoelens. Deze activiteiten helpen je om terug te keren naar je essentie en geven je inzicht in je huidige levenssituatie.

Bij haar kun je de kracht van mindfulness en stilte ervaren door middel van meditatielessen, stiltewandelingen, stiltedagen, retraites en thematische verdiepingssessies.

Meditatie les

Elke week een uurtje samen mediteren. Er komen allerlei vormen van meditatie aan bod, net als mindfulness-, adem- en ontspanningsoefeningen.

Meditatie. Mediteren. Meditatie les. Mindfulness, Zelfcompassie. Rust, stilte.

Meditatie. Mediteren. Meditatie les. Mindfulness, Zelfcompassie. Rust, stilte.

Thema/ vervolgbijeenkomsten

Elke twee maanden op de derde donderdag, kun je deelnemen aan een thema/vervolg bijeenkomst. Hierin komen allerlei meditaties aan bod, zoals mindfulness-, zelfcompassie-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zodra je ervaring hebt met meditatie of een mindfulness en zelfcompassietraining hebt gevolgd, kun je deelnemen.

Stiltewandeling

Elke maand op zondagochtend maken we een wandeling van ongeveer twee uur, in de natuurrijke omgeving van Valkenswaard. We lopen, in stilte, in een rustig tempo en we doen tijdens de wandeling een aantal meditaties en bewegingsoefeningen.

Wandelen. Buiten in de natuur. Stilte wandeling. Mind-Walk. Aandacht. meditatie. Mindfulness. Mind- Walk.

Stilte dag

Een stilte dag is een goede gelegenheid om jezelf te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Je even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en stilstaan bij jezelf. Met beweegoefeningen en meditaties. Dit kan binnen en buitenshuis, afhankelijk van wat het weer toelaat.

Stilte retraite

Een heel weekend lang trek je jezelf terug uit de dagelijkse sleur en sta je stil bij jezelf. Een weekend zonder ‘moeten’, sociale verplichtingen en afleidingen. Je ervaart het leven in het hier en nu, en krijgt handvatten om ook in het dagelijks leven de rust in jezelf te vinden en om bij jezelf te blijven in de meest uitdagende situaties. Geschikt voor zowel beginners als ervaren meditatie/mindfulness-beoefenaars.