Coaching/therapie


Je kunt niet meer worden dan jezelf, maar wel meer jezelf!

Wil jij meer in verbinding komen met jezelf? En onderzoeken waar je problemen vandaan komen, en deze verwerken op jouw manier? Of wil jij jezelf versterken en groeien in je persoonlijke ontwikkeling? Laila biedt verschillende methodes aan in haar coaching en therapie. Kijk maar eens wat bij je past.

ACT

Wil jij verandering? ACT zet je aan tot handelen, vanuit je waarden. Het leert je niet om positiever te denken of om van belemmerende gedachten of gevoelens af te komen want pijn en lijden maken nou eenmaal deel uit van het leven. Maar juist hoe je hier op een andere, slimmere manier mee om kunt gaan. Daarbij zoomen we in op wat voor jou belangrijk is in het leven: jouw persoonlijke waarden én daarnaar handelen. Je krijgt bij ACT inzicht in jezelf, gaat patronen doorbreken, vriendelijker zijn voor jezelf en toegewijd handelen om vanuit je hart te leven.

Inzicht en healing

Bij inzicht en healing werken we aan inzicht krijgen, in wat er speelt in je leven en wat dit voor effect heeft op jou. Je gaat aandacht geven aan de pijn die in je aanwezig is. Deze ga je herkennen, erkennen, je gaat er mee werken en je werkt toe naar healing. Daarvoor gaan we je mentale, emotionele of lichamelijke klachten vertalen als signalen en richtingwijzers naar een diepere verbinding met jezelf. Zodat jij kan worden wie je wilt zijn, en het leven kan gaan leiden wat echt bij je past.

Familie opstellingen

Familie opstelling is een pracht van een methode. Voor als je wilt weten waar je staat in het leven ten opzichte van je gezin (van herkomst), partner of in je werk. Wanneer je te maken hebt met blokkades, behoeften, verlangens of andere zaken die je tegenhouden in het leven. Ook wanneer je niet lekker in je vel zit en je wilt achterhalen hoe dit komt. Eigenlijk kun je alle vragen stellen waar je een antwoord op wilt hebben. Vaak gebruikt Laila individuele opstellingen in haar individuele behandeltrajecten van inzicht & healing.

Gezin / systeem ondersteuning

Loop jij met je gezin vast of heb je vragen, zorgen of problemen in je gezinssituatie of bij de opvoeding? Laila kan je hierbij helpen. Ze biedt verschillende mogelijkheden van gezinsondersteuning; voor opvoedvragen/problemen, systeem problematiek of persoonlijke ondersteuning voor een of meerdere gezinsleden. In haar ondersteuning legt ze een basis van verbinding en communicatie, waarop het gezin weer zelf verder kan bouwen.

Wandelcoaching

Loop je vast? Met de natuur als inspiratiebron kom je door het wandelen in beweging. De combinatie van natuur, beweging en coaching maakt wandelcoaching zeer effectief. De natuur en je zintuigen worden ingezet, waardoor jij uit je hoofd gaat en meer in verbinding komt met je gevoel. Doordat we in beweging zijn lopen we in kleine stapjes richting daar waar jij wilt zijn. Wandelcoaching is ook zeer werkzaam bij stress en burn-outklachten.

Onze trajecten