Trainingen voor bedrijven

De trainingen die Laila Visser geeft aan bedrijven zijn speciaal ontwikkeld voor professionals binnen de huidige hectiek van het werk. De compacte en no-nonsense trainingen zijn gebaseerd op de moderne wetenschap en psychologie en zorgen voor een persoonlijke ontwikkeling en betere gezondheid. Zowel fysiek als mentaal en sociaal.

Trainingsaanbod

De trainingen van Laila Visser leveren bewezen verbeteringen op in de gezondheid van medewerkers. Ze kunnen gegeven worden aan een team, een selectie van mensen of individueel.

Steeds meer bedrijven en professionals ontdekken de positieve effecten van mindfulness. De trainingen worden onder andere ingezet voor stressvermindering, verbetering van de communicatie, geestelijke en fysieke vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, verzuimpreventie en re-integratie.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Mindfulness, zelfcompassie, meditatie les. Training. groepstraining.

Uw medewerkers kunnen deel nemen aan een van de volgende trainingen, of u kunt de training incompany aanbieden.

Programma op maat

Het is ook mogelijk om samen een programma op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan een fitprogramma, een balansprogramma of een training gericht op mind-set, ontspanning of leren omgaan met stress en werkdruk.

In dit op maat gemaakte programma kan aandacht besteed worden aan mindfulness, beweging, gezonde voeding, talenten, zingeving enz. Een programma met training, workshops en coaching. Een programma wat werkt aan vitaliteit in zijn totaliteit!

Een aantal voorbeelden met mogelijke uitwerking:

Fitprogramma: Hierin werken we met mindfulness, beweging, mentale en fysieke uitdagingen en talenten.
Balansprogramma: Ook hier werken we met mindfulness, als basis voor bewustwording, gaan we naar buiten en werken we met grenzen, en balanceren we met actie/rust.
Mindset en ontspanning: Mindfulness als basis, en daarbij onderzoeken we overtuigingen en hun impact, werken met de interne criticus en de zachte stem en we leren de deelnemers verschillende ontspannings- en ademhalingsoefeningen.
Omgaan met stress: In dit programma staat mindfulness en de natuur als basis. We gaan werken met stresssignalen en helpende praktische strategieën aanleren.


De programma’s worden op maat gemaakt en stellen we samen op. De doelen worden helder afgestemd en de wensen en waarden van de organisatie kunnen hierin worden meegenomen.

Wil je graag meer informatie of wil je je organisatie aanmelden?

mind-walk, wandelen, wandeling, stilte wandeling, buiten, in de natuur.