Laila

Al vanaf jongs af aan wilde ik er zijn voor mensen. Ik zie mensen zoals ze echt zijn, en voel aan wat mensen mogelijk nodig hebben. Graag neem ik je met compassie mee naar jouw kern, om te leven vanuit verbinding met jezelf.

Puur, oprecht en liefdevol’.

Over mij

Sinds april 2015 werk ik met veel enthousiasme en voldoening vanuit mijn eigen praktijk in Valkenswaard. In 2014 heb ik een aantal mooie inzichten gekregen en heb daarin mijn eigen volledige liefdevolle verbinding mogen ervaren. Waaruit een innerlijke kracht en wijsheid ontstond met een kalme en positieve gemoedstoestand. Leven met aandacht en mildheid zorgt voor innerlijke vrede.

Het werkelijk voelen van rust, verbinding en liefde. Zo heerlijk! Deze interne energie die mij kracht geeft om te doen wat goed voelt. Mijn levenspad en richting…

Omdat dit zo’n enorm prettig en krachtig gevoel is en ik dat iedereen wil laten ervaren heb ik bewust gekozen om hier iets mee te gaan doen en zo is mijn praktijk ontstaan.

Deze energie zit in mij en vanuit pure eerlijkheid en openheid voer ik gesprekken, geef ik trainingen en andere activiteiten vol warmte, rust en met verbinding.

Alles wat ik bied zie ik als een kans voor ontwikkeling in bewustwording om te zijn wie je werkelijk bent. Door op een andere manier te kijken naar jezelf kun je wellicht loskomen van oude patronen en een nieuwe of andere weg in gaan die meer bij je pure zelf past. Hierbij werk ik vanuit het nu, houden we het realistisch, en bekijken we samen waar de mogelijkheden liggen.

Ik ben betrokken, invoelend, rustig, open, eerlijk en zorgzaam. Ik heb een vrolijk en warm karakter en heb een grote passie voor het welzijn van ieder mens.
Daarnaast vraag ik door tot de kern, kan ik goed luisteren, durf ik te confronteren en feedback te geven. Vooral het oordeelloos luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te openen en om een stapje dieper te gaan.

Ik geef niet zo maar op en ik werk altijd met respect. Een aantal punten waar ik voor sta: iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten (ook jezelf), de persoon krijgt of heeft contact met zichzelf en komt zelf tot antwoorden/inzicht/oplossingen. Hiervoor bied ik allerlei middelen, vormen en vragen aan.

Door mijn grote ervaring (sinds 2001) in het ondersteunen van mensen en de verschillende manieren van gespreksvoering kan ik goed aansluiten bij de behoefte van ieders persoon. Ik ben van mening dat iedereen zelf, vanuit verbinding met zichzelf weet wat voor hem of haar echt goed is. Dit zijn je richtingwijzers. De oplossing ligt immers in jezelf. En daardoor kunnen we de juiste stappen maken en komen we tot de kern van wie jij bent. Een prachtig mens!

Wanneer je met mij gaat werken dan krijg je:

Ik wil je mijn warmte, kalmte, mildheid, begrip, zacht-moedigheid, duidelijkheid en positieve energie aanbieden om jou in verbinding te krijgen met jezelf, jou er te laten zijn voor jezelf zodat jij kunt leven op de manier die echt bij je past.

Mijn leven deel ik samen met mijn gezin. Ik ben getrouwd met Leo en moeder van twee prachtige zonen, Bas en Nick. Door hen voel ik me ontzettend gesteund en krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen en te doen waar ik voor sta. We wonen in een prachtig stukje van Valkenswaard.

Wil je nog verder kennismaken en weten wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan contact op, voor een vrijblijvend gesprek.

Informatie

Lees hier meer over mijn opleidingen en trainingen.

Lid van de volgende beroepsverenigingen: