Familie opstellingen

Werken met je systeem – Wegnemen van blokkades en het versterken van jezelf.

Optimaliseer jezelf met Familieopstellingen: Ontdek en doorbreek verborgen patronen.

Het familiesysteem waarin jij bent opgegroeid en leeft, heeft een grote invloed op je persoonlijke ontwikkeling en gedrag. Een familieopstelling onthult de onzichtbare banden en obstakels tussen familieleden, en biedt oplossingen voor eventuele blokkades. Deze opstellingen kunnen zich richten op allerlei levensvragen of thema’s die je wilt onderzoeken of waarin je wilt groeien. En bieden een krachtig middel om vastzittende emoties en overtuigingen te doorbreken.

Hoe werkt een Familieopstelling?

Vaak worden problemen en overtuigingen generaties lang doorgegeven. Met een familieopstelling krijg je inzicht in onzichtbare patronen, gebeurtenissen, familiegeheimen en hardnekkige overtuigingen. Het doel is om jezelf liefdevol te bevrijden van deze verborgen en belemmerende invloeden.

Een familieopstelling bereikt snel de kern van een probleem of patroon, vaak veel effectiever dan jarenlange therapie.

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila

Familieopstellingen stellen je in staat om echt te voelen en ervaren wat er innerlijk speelt. Dit brengt begrip en inzicht, waardoor je de veranderingen die nodig zijn, kunt inzetten.

Het raakt je in de kern.

Door dit voelen komt er een intern weten opgang en vindt er een diepe verandering plaats, daar waar jij gaat bewegen richting dat wat nodig is.

Ze raakt je tot in de kern.

Laila kijkt verder dan de woorden. Ze weet je te raken. Daar waar het over moet gaat wordt zichtbaar. Ik durf weer mijn emoties toe te laten. Ze kan je echt verder helpen. – Eric

Aanbod

Laila biedt verschillende mogelijkheden om kennis te maken met of deel te nemen aan familieopstellingen. Wil je weten wat een familieopstelling precies is en hoe het werkt? Lees dan hier verder.

Er is keuze uit verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de vraag:

Individuele opstelling. Waarin je 1 op 1 samen je vraag uit werkt. (Aanmelden)

Familie opstelling. Om de twee maanden worden deze georganiseerd. Heb jij een vraag, en wil je niet wachten, dan kan er voor jou ook een familie opstelling gepland worden. (Aanmelden)

Training loslaten. Tijdens deze training ga je 6 weken aan de slag met jouw thema’s/ vragen en mag je meerdere vragen stellen. Lees hier meer over. (Aanmelden)

Soorten opstellingen

Er zijn allerlei soorten opstellingen: flitsopstellingen, inzichtsopstellingen, intra-persoonlijke opstellingen, relatie- of gezinsopstellingen, keuzeopstellingen, gezondheidsopstellingen, opstellingen voor en met dieren en helende opstellingen. Ik werk met alle opstellingen. Welke we inzetten, is afhankelijk van jouw vraag.

Wil je meer weten over opstellingen of wil je kennismaken door een keer een opstelling als toeschouwer of representant bij te wonen? Neem contact op.

Praktische info

Elke familie opstelling bijeenkomst starten we met een moment van meditatie, beweging en/of een kleine systemische oefening en zullen vervolgens 2-3 vragen behandelen.

  • 19.00 – 22.00 uur
  • Inloop vanaf 18.45 uur
  • De groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers
  • Vraaginbrengers €87,-
  • Representanten € ?,- op donatiebasis

Onze trajecten