Familie opstellingen

Werken met je systeem – Wegnemen van blokkades en het versterken van jezelf.

Het familiesysteem waarin jij bent opgegroeid en leeft, heeft een grote invloed op je persoonlijke ontwikkeling. Dus ook op wie je nú bent en hoe je handelt. Bij een familieopstelling kijken we naar de niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en nemen we eventuele knelpunten weg. Een opstelling kan gaan over allerlei levensvragen of thema’s die je wilt onderzoeken of waarin je wilt groeien. Ook is het een krachtig middel om te gebruiken bij emoties of overtuigingen waarin je vastzit.

Hoe werkt een Familieopstelling?

Soms worden problemen of overtuigingen generaties lang overgedragen. Met een familieopstelling krijg je inzicht in onzichtbare patronen, gebeurtenissen, familiegeheimen en hardnekkige overtuigingen. Het is de bedoeling dat je jezelf liefdevol losmaakt van deze verborgen en belemmerende invloeden.

Een familieopstelling dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door en kan daardoor vele malen effectiever zijn dan jarenlang therapie.

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila

Familieopstellingen helpen je om te kunnen voelen en ervaren hoe het werkelijk met je gaat, wat er van binnen gebeurd.

Het brengt inzicht, je begrijpt wat er precies met je aan de hand is èn je voelt het nu ook. Door dit voelen komt er een intern weten opgang en vindt er een diepe verandering plaats, daar waar jij gaat bewegen richting dat wat nodig is.

Ze raakt je tot in de kern.

Laila kijkt verder dan de woorden. Ze weet je te raken. Daar waar het over moet gaat wordt zichtbaar. Ik durf weer mijn emoties toe te laten. Ze kan je echt verder helpen. – Eric

Aanbod

Laila biedt verschillende mogelijkheden om kennis te maken met of deel te nemen aan familieopstellingen. Wil je weten wat een familieopstelling precies is en hoe het werkt? Lees dan hier verder.

Er is keuze uit verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de vraag:

Individuele opstelling. Waarin je 1 op 1 samen je vraag uit werkt. (Aanmelden)

Familie opstelling. Om de twee maanden worden deze georganiseerd. Heb jij een vraag, en wil je niet wachten, dan kan er voor jou ook een familie opstelling gepland worden. (Aanmelden)

Training loslaten. Tijdens deze training ga je 6 weken aan de slag met jouw thema’s/ vragen en mag je meerdere vragen stellen. Lees hier meer over. (Aanmelden)

Soorten opstellingen

Er zijn allerlei soorten opstellingen: flitsopstellingen, inzichtsopstellingen, intra-persoonlijke opstellingen, relatie- of gezinsopstellingen, keuzeopstellingen, gezondheidsopstellingen, opstellingen voor en met dieren en helende opstellingen. Ik werk met alle opstellingen. Welke we inzetten, is afhankelijk van jouw vraag.

Wil je meer weten over opstellingen of wil je kennismaken door een keer een opstelling als toeschouwer of representant bij te wonen? Neem contact op.

Praktische info

Elke familie opstelling bijeenkomst starten we met een moment van meditatie, beweging en/of een kleine systemische oefening en zullen vervolgens 2-3 vragen behandelen.

  • 19.00 – 22.00 uur
  • Inloop vanaf 18.45 uur
  • De groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers
  • Vraaginbrengers €87,-
  • Representanten € ?,- op donatiebasis

Onze trajecten