Individuele begeleiding

Met deze persoonlijke begeleiding helpt Laila Visser je om grip te houden op je dagelijks leven en zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij. De begeleiding is op maat gemaakt voor jouw situatie en omvat diverse aspecten van je leven. We beginnen met het analyseren van jouw behoeften en vervolgens stellen we samen een passende plan op die aansluit bij wat jij nodig hebt en wilt bereiken.

De individuele begeleiding omvat onder andere:

  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden
  • Hulp bij het organiseren en structureren van je dagelijks leven
  • Begeleiding bij het herstellen van relaties en dynamiek binnen je gezin
  • Bijstand bij het opbouwen van een sociaal netwerk
  • Ondersteuning bij het omgaan met mentale uitdagingen zoals ADHD, autisme of stemmingswisselingen

Laila focust op het ontdekken en versterken van jouw persoonlijke kracht. En gelooft dat je sociale kring en leefomgeving een grote invloed hebben op wie je bent en hoe je je gedraagt. Daarom betrekt ze indien mogelijk ook je gezin, systeem en bredere netwerk in het begeleidingsproces. Indien noodzakelijk wordt er samengewerkt en afgestemd met betrokken organisaties.

Sinds januari 2015 beoordelen gemeenten de individuele begeleiding en stellen ze het aantal benodigde begeleidingsuren vast. Als je wilt weten of je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op met het WMO-loket of het sociaal wijkteam.

Ben je benieuwd naar wat Laila voor jou kan betekenen? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.