Training Mind-Walk

Ont-haasten, ont-spannen en ont-moeten.

Wandelen. Buiten in de natuur. Stilte wandeling. Mind-Walk. Aandacht. meditatie. Mindfulness. Coaching.

De training Mind-Walk leert je te luisteren naar je gevoel en je lichaam. En brengt je in verbinding met jezelf.

Je leert beter je grenzen aan geven en krijgt tools om meer te ontspannen.

Tijdens het wandelen krijg je inzicht in hoe je in het leven staat en hoe jij verder wilt. 

Wat is Mind-Walk?

Mindful wandelen, terwijl er bewegingen voorbijkomen uit yoga en tai chi, ontspannings-, zintuig- en ademhalingsoefeningen en meditatie. Hiermee verbeter je je gezondheid en fitheid, raken spanning en ontspanning meer in balans en maak je meer ruimte voor jezelf. Bij iedere wandeling staat een ander thema centraal, zoals kracht, loslaten en geluk. De wandelingen hebben een lengte van 3 tot 5 km en zijn geschikt voor alle conditieniveaus. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel voor beginnende als gevorderde wandelaars.  

Meditatie, rust en stilte ervaren. Buiten in de natuur. Samen mediteren. Mindfulness. Mind-Walk. Stilte wandeling.

Voor wie?

Voor iedereen die graag wandelt en geïnteresseerd is om vanuit een grondhouding van aandacht en ontspanning te leven. Wil je uit je drukke hoofd, leren ontspannen of wil je juist wat fitter worden? Dan is deze training echt wat voor jou.  Loop mee en geniet!

Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau zijn niet van belang.  

Mind-Walk is zeker ook geschikt als je herstellende bent van een burn-out én het werkt preventief

.

Wat levert het op?

Je gaat lekker wandelen, onthaasten, ont-moeten en meer genieten, bijvoorbeeld van de natuur. Je voelt je fitter en energieker, meer ontspannen en hebt minder last van stress. Je krijgt meer rust en een supergoed gevoel.

“Geweldig was het en veel geleerd over mezelf.” – Marleen

Laila is een heel warme persoon met een magisch stem. Dankzij haar hulp voel ik dat ik dichterbij mijzelf mag komen om nog meer van mijzelf kunnen genieten en mogen zijn. – Kasia

Praktische informatie

Wanneer: Op de volgende dagdelen worden er trainingen gegeven: Maandagochtend en avond, woensdagochtend en avond, vrijdagochtend en middag. Zie agenda voor alle data in 2023.

Waar: In de natuurlijke omgeving van Valkenswaard.

Tijd: 10.00-12.00 uur.

Investering: 277,-. Dit bedrag is inclusief de intakeprocedure, tien trainingsbijeenkomsten, het werkboek en toegang tot oefeningen/meditaties.

Wil jij al wandelend in balans komen? Wandel dan mee. In een groep van minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers. Doe lekker zittende kleding en comfortabele loopschoenen aan en loop mee.

De training kan ook individueel gegeven worden, Dan zal er een maatwerk programma worden afgestemd. De investering is dan voor 10 bijeenkomsten 797,-

Onze trainingen