Retraite

The stiller you are, the calmer life is” – Rasheed Ogunlaru

Een (stilte)retraite is een goede gelegenheid om jezelf eens helemaal terug te trekken uit je dagelijkse, drukke bestaan, met als doel je volledig op jezelf te richten.

Wat houdt een retraite in?

Een weekend zonder moeten, zonder drukte en zonder sociale verplichtingen of afleidingen. Met aandacht voor jezelf, stilte, meditatie, beweging en klankschaalbaden. Een retraite bij Laila is een weekend waarin niets moet, maar wel veel mag. Onder begeleiding kom je tot inzichten en ontdekkingen en in contact met jezelf.

Wat hoor je? De gong / klankschaal wordt vaak gebruikt als start en einde van een meditatie.

Voor wie?

Voor degenen die tot rust willen komen. Die aandacht willen geven aan zichzelf en hun innerlijke stem.

Voor jou wanneer je een diepere verbinding met jezelf wilt aangaan.

Deze retraite is geschikt voor zowel beginnende als ervaren meditatiebeoefenaars.

Dit lijkt me wel wat. Ik wil me aanmelden.

‘Allereest dankjewel, dit weekend was echt een cadeautje voor mij. Dankzij jouw fijne support, je prettige en rustige stem heb je mij op een zeer prettige manier door het weekend heen begeleid, waardoor ik terugkijk op een erg fijn weekend en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. ‘ ~Margje

Waar en wanneer?

De retraite vindt plaats in het weekend van 24 tot en met 26 mei 2024.

In natuurgebied Het dal van de Groote Beerze in Westelbeers ligt het EigentijdsErf.

De open, gastvrije sfeer en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt. De sfeer en het verblijf zijn vriendelijk, rustgevend en in verbinding met de natuur.

Je hebt elke dag vrije tijd waarin je de mogelijkheid hebt om de omgeving te verkennen. Deelnemers hebben allemaal een eigen kamer met wasgelegenheid, douche en toilet. Er is een mogelijkheid tot een tweepersoonskamer.

Alle maaltijden worden vers voor je bereid. Lekker, gezond en vegetarisch/veganistisch. En natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

We verzoeken je om tijdens het verblijf je telefoon uit te zetten en deze niet te gebruiken. Is bellen echt nodig, dan verzoeken we je om dat buiten het terrein te doen. Als je dat wilt, kun je een notitieboekje of dagboek bijhouden.

Gun jij jezelf een weekend vol aandacht en verbinding met jezelf?

Ervaar de kracht van de aandacht

‘Voortreffelijk geregeld, mooie locatie. En zeer leerzaam en veel over mezelf geleerd.  Het is zeker een aanrader.’M van Herk-Wils

Praktische informatie

Wanneer: Weekend van 24-26 maart 2022.

Tijd: vrijdag 24 maart 14:00 uur – zondag 26 maart 16:00 uur.

Waar: EigentijdsErf te Westelbeers.

Investering: 435,-