Inzicht & Healing

“To be beautiful means to be yourself.
You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself.”
Tich Nhat Hanh

Hoe jij je leven ervaart, wordt mede bepaald door hoe jij in het leven staat en hoe jij je voelt. En door de keuzemogelijkheden die je tot je beschikking hebt. Maar soms lijkt het of je geen keuze hebt. Het voelt alsof je vastzit. Dit kan een onprettig, onrustig gevoel geven.

Uit ervaring weet ik dat er in zulke gevallen vaak een diepere behoefte zit die aandacht en ruimte vraagt, maar door alle dagelijkse beslommeringen neem je misschien niet de tijd om er echt bij stil te staan. De behoefte blijft zich echter manifesteren, negeren lukt niet meer. Je hoofd blijft bezig met zorgen maken, piekeren, gedachten laten je geen moment met rust. Dat heeft effect op je geestelijke én je lichamelijke gezondheid. Je ervaart steeds minder energie en je voelt je steeds vermoeider. Je loopt dan eigenlijk vast en weet niet hoe je hier uit kunt komen. Je mist de volledige verbinding met jezelf.

Coaching. Therapie. Psychosociale behandeling. 1 op 1 sessie.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Samen met jou ga ik onderzoeken waar je nu precies tegenaan loopt. Bewustwording is een belangrijke eerste stap. Daarom help ik je eerst je (pure) zelf te ontdekken en je open te stellen voor emoties en behoeften die diep verborgen liggen. We gaan op zoek naar de richtingwijzers diep binnen in jou. Zodra je weet wat jij nodig hebt, komen er ook oplossingen en mogelijkheden naar voren. Ik steun je bij dit proces zolang jij dat nodig vindt. Ik begeleid je op zo’n manier dat jij vanuit vertrouwen de stappen gaat zetten in de richting die voor jou nodig is.

Lijkt je dit wat? Meld je dan aan voor een intake.

“Laila is een warme, inlevende, meedenkende persoonlijkheid met veel kennis van zaken. De hartelijkheid en ook humor waarmee ze de dingen aanpakt, spreken me erg aan en ook de spiegel die ze voorhoudt. Ze heeft me geholpen de dingen weer duidelijk en op een rij te krijgen.” – Danielle

Coaching en therapie

Afhankelijk van jouw behoefte kiezen we voor een praktisch gericht traject, of gaan we een slag dieper. Een praktisch traject geeft meer zelfkennis en bewustwording en daarmee ook meer zelfvertrouwen en rust. Je komt meer in verbinding met jezelf en je ervaart meer balans.

Als je kiest om een laag dieper te gaan, dan gaan we de ook de oorsprong van je problemen onderzoeken en deze gaan we op een manier verwerken die bij jou past. Op deze manier ga jij je vollediger verbinden met jezelf. Deze vorm heeft vaak wat meer tijd nodig dan een praktisch gericht traject, omdat we kijken naar je verleden, triggers, patronen en overtuigingen. Daarbij is er ook verwerkingstijd nodig, waarna jij je gedrag kunt veranderen.

Hoe gaat het in de praktijk?
In een aantal persoonlijke gesprekken onderzoeken we je gedachten, gevoelens en wat er is gebeurd in het verleden. Hierdoor krijg je meer zicht in je beweegredenen, overtuigingen, ervaringen, angsten, kwaliteiten en manieren van doen die je helpen óf juist belemmeren om te doen wat jij eigenlijk wilt. Je komt tot de kern van wie je werkelijk bent. Ik luister naar je en stel vragen. Ook zal ik je spiegelen en feedback geven en nodig ik je uit om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken in het dagelijks leven.

De sessie wordt volledig afgestemd op jou en ontstaat in het moment. Mogelijke werkvormen die we inzetten: ACT therapie, lichaamsgerichte en bewustwording/inzicht oefeningen om mentale, emotionele, fysieke sensaties te vertalen als signalen en richtingwijzers, mindfulness & zelfcompassie, meditatie/visualisatie, lichaamswerk (mindful bewegen, yin yoga houdingen, energetische doorstroming, touch for health), energie- en prikkelregulatie, ademhalingsoefeningen, familieopstellingen en innerlijk kind heling.

Heling vindt plaats in energetische afstemming met elkaar vanuit hart & Ziel. Samen maken we het jouw sessie, waarin jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te verbinden.

Wat levert het op
Vanaf het eerste gesprek ga jij je verbinden. Je wordt je bewuster van wat en waarom je iets doet en van het gedrag dat je wilt veranderen. Je gaat herkennen wat je doet en ziet in hoe het anders kan. Je ervaart hoe lekker het voelt als je uit je vaste patroon kunt stappen en als het lukt om andere keuzes te maken. Je krijgt dus meer energie, plezier en zin in het leven!

“Pracht van een coach die je in je waarde laat en je je eigen weg laat zoeken in een veilige, helende omgeving. Dankjewel Laila 🙏” – Ellen (psycholoog)

Intakegesprek 

Soms weet je meteen wat je nodig hebt, en soms is dat echt lastig. We beginnen met een intakegesprek waarin we samen vaststellen waarvoor je komt en wat ik voor je kan betekenen. We spreken persoonlijke doelen af. En als ik iets voor je kan betekenen, dan gaan we gelijk aan de slag en krijg je meteen de eerste inzichten mee naar huis.

Meest voorkomende klachten:

  • Vermoeidheid/ gebrek aan energie
  • Werkdruk / ervaren van stress / Burn-out
  • Depressie
  • Pijnklachten
  • Blijven piekeren en zorgen maken
  • Onzekerheid
  • Gezinsproblematiek
  • Niet lekker in je vel zitten
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Relatie problemen

Herken jij jezelf in een van bovenstaande punten of heb je hier vragen over? Neem dan contact op of meld je nu aan voor van de inzicht en helende trajecten.

Vrijblijvend gesprek voor kennismaking

Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die ik bied? Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Dit kan via telefoon of e-mail, maar bij voorkeur in een persoonlijk gesprek.


Onze trajecten