Individuele opstelling

You can’t heel, what you can’t feel.

Familieopstelling is een prachtige methode, ontwikkeld door Bert Hellinger en wordt inmiddels in heel Nederland ingezet om op (levens)vragen een antwoord te krijgen.

Werken met je eigen systeem

Het familiesysteem waarin jij opgroeit en leeft is van grote invloed op wie jij nu bent, hoe jij handelt en ook op je persoonlijke ontwikkeling.

Familieopstelling. Systemisch werk, Familie opstellingen. Opstelling. Laila. Verbinding. individuele opstelling

Bij een individuele familieopstelling werken we vaak met matjes, houten poppetjes of andere materialen die mensen, gevoelens en andere zaken representeren.

Via een tafel- of een vloeropstelling wordt het antwoord op jouw vraag zichtbaar gemaakt.

Wanneer kies je voor een individuele opstelling?

Als je wilt weten waar je staat in het leven ten opzichte van je gezin (van herkomst), partner of in je werk. Wanneer je te maken hebt met blokkades, behoeften, verlangens of andere zaken die je tegenhouden in het leven. Wanneer je niet lekker in je vel zit en je wilt achterhalen hoe dit komt. Eigenlijk kun je alle vragen stellen waar je een antwoord op wilt hebben.

Een individuele opstelling kan ook deel uitmaken van een behandeltraject van inzicht & healing.

Je komt met een opstelling tot inzicht en als het kan gaan we over op een helende opstelling.

Coaching. Therapie. Psychosociale behandeling. 1 op 1 sessie.

“Laila laat je op een warme begripvolle manier, in je eigen tempo, ontdekken waarom je bent zoals je bent, op een positieve manier.

Laila probeert je op verschillende manieren te laten ontdekken waarom je op sommige punten vastloopt. Ze werkt op gevoel, en kijkt wat het beste bij je past.

Laila bedankt, je bent een topper” – Danielle

Een voorbeeld

Een man komt bij me en geeft aan dat er iets is wat hem tegenhoudt om te doen wat hij graag zou willen. Als hij de matjes neerlegt, wordt al snel duidelijk wat er aan de hand is.

Hij legt ‘zichzelf’ aan de kant en ‘angst’ in het midden. ‘Angst’ is groot voor hem. Hij wordt daardoor steeds kleiner en hij kan zijn gewenste situatie niet zien. Hij geeft aan dat hij ‘angst’ eigenlijk wel wil verplaatsen, maar dat dit niet lukt.

Als ik dan vraag wat hem kan helpen om ‘angst’ te verplaatsen, geeft hij aan dat hij ‘vertrouwen’ nodig heeft. We halen ‘vertrouwen’ erbij en een ‘persoon die hem tot steun’ is. Hierdoor kan ‘angst’ verplaatst worden en kan hij een stap vooruit zetten.

Deze man weet nu wat hem te doen staat en gaat zelfverzekerder de deur uit.

Wil je weten wat een familieopstelling precies is en hoe het werkt, Lees dan hier verder.

Lijkt een individuele opstelling jou wel wat?

Boek dan een sessie, of neem contact op als je nog vragen hebt.

Een individuele opstelling kun je als eenmalige sessie boeken, maar is vaak ook onderdeel van een persoonlijk traject.

Onze trainingen