Week van vitaliteit

Een week lang aandacht voor vitaliteit

Van 25 t/m 29 september 2023 vindt de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Gedurende deze week wil ik je uitnodigen om je te verbinden met gelijkgestemden, nieuwe kennis en inspiratie op te doen. Deze week staat in het teken van vitaliteit / gezondheid en werkgeluk.

Vijf dagen aandacht voor het vergroten van je vitaliteit. Je kunt individueel mee doen, maar het is nog leuker om je collega’s te vragen om mee te doen. Zo helpen we werkend Nederland een handje op weg naar een vitaler leven!

Doel

Op de website van de vitaliteitsweek omschrijven ze het als volgt: Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2023 is Veerkracht. We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat er behoefte is aan het vergroten van veerkracht. Het aantal mensen dat psychische klachten ervaart groeit helaas nog steeds. Vanuit de Nationale Vitaliteitsweek willen we daarom graag mensen handvatten meegeven om te werken aan hun eigen veerkracht.

En daar doe ik graag aan mee. Vitaliteit in zijn totaliteit vind ik erg belangrijk. Daarom heb ik verschillende activiteiten gepland in deze week, die jou helpen bij je mentale, fysieke en sociale veerkracht. Bewustzijn en zingeving voeg ik daar aan toe, zodat je in zijn totaliteit je veerkracht vergroot. Met elke dag een andere focus en geheel gratis!

Doe je mee?

Activiteiten

Gratis activiteiten die je helpen je veerkracht te vergroten.

Maandag: 8.00-8.30 uur samen mediteren (online)

Dinsdag : 8.00-8.30 uur samen bewegen (online)

Woensdag: 8.30-9.00 uur samen mediteren (online)

Woensdag: 19.30-21.30 uur Workshop: Vergroot je veerkracht (locatie volgt nog, afhankelijk van aantal deelnemers)

Donderdag: 13.00-14.30 uur samen wandelen (Start bij ’t Brabants Genot in Waalre) Neem iemand mee! Een collega, je vader/moeder, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw. Vandaag start ook de week van een tegen eenzaamheid, ken je iemand die eenzaam is, nodig dan hem of haar uit.

Vrijdag: wil ik je uitnodigen om een gezonde en voedzame lunch te maken en deze te delen met een persoon.

Lijkt het je wat om deze week aan jouw persoonlijke veerkracht te werken, en een of meer collega’s mee te nemen?

Meld je dan nu aan.