Welkom bij

Welkom bij Laila Visser

laila visser logo

Beste bezoeker van MySerenity,

We zijn blij om aan te kondigen dat MySerenity overgaat naar Laila Visser. Alle informatie over haar diensten zal vanaf nu hier beschikbaar.

                                                   lailavisser.nl

Zo’n kleine 10 jaar geleden is Laila gestart met MySerenity, en is afgelopen jaar een nieuwe weg gaan bewandelen. Er is een transformatie ontstaan, waardoor Laila onder haar eigen naam verder gaat.  

De overstap naar praktijk Laila Visser stelt haar in staat om je nog beter van dienst te zijn en je een nog betere ervaring te bieden. Onze nieuwe website zit vol met inspirerende en nuttige informatie over de diensten en hoe ze je kunnen helpen om te ontspannen en te genieten van meer rust en balans in jouw leven.

Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Diensten

Een greep uit het aanbod

mindfulness

Mindfulness

Leer aandacht te geven aan de dingen zoals ze zijn, en dat zonder te oordelen.

Mind-walk

Leer luisteren naar je gevoel en je lichaam en wandel jezelf in balans.

Stilte wandeling

Wandelen in stilte brengt je in contact met jezelf. Verbind met jouw natuurlijke tempo.

Zelfcompassie

Leer minder krititsch en juist milder naar jezelf te zijn, het is bevrijdend.

dienstren groepssessie<br />

Dag/weekend retraite

Trek je even terug en ont-moet, luister, ervaar en verbind met jezelf.

Loslaten

Je gaat je diepste blokkades aan, ontwikkelt vertrouwen en verbind jezelf.

Coaching/Therapie

Onderzoek de oorsprong van problemen, verwerk op jouw manier en versterk jezelf.

Gezin/systeem ondersteuning

Breng je gezin in harmonie, met praktische tips of begeleiding voor het hele systeem.

Vergoeding voor behandelingen en trainingen

Zorgverzekering

De therapie en mindfulness worden (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering. Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! Laila is als categorie 1 lid aangesloten bij dè beroepsvereniging VMBN, NFG en RBCZ .

Gemeente

Vanuit de gemeente zijn er gelden vanuit JeugdWet en WMO voor passende ondersteuning. Via PGB of contract kun je een vergoeding aanvragen. Meestal kunt u de PGB zelf aanvragen of met een verwijzing van de huisarts of CJG.

Werkgever

Werkgevers hebben vaak een budget voor preventie, ziekteverzuim en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk of bedrijfsarts waar je een verwijzing kan vragen.

Over mij

Professionele begeleiding

Sinds 2015

Hoi, mijn naam is Laila Visser. Ik begeleid mensen in het verbinden met zichzelf. Wat ik het allerbelangrijkste vind is dat jij jezelf bent en durft te zijn en geniet van het leven. Ongeacht wat anderen er van denken. Ik wil jou begeleiden naar een zinvol leven waarin je lekker in je vel zit, positief in het leven staat en meer kunt genieten. En dat doe ik door te kijken naar jou, als mens in zijn geheel samen met je energetisch systeem. Zo zullen er misschien mentale, emotionele of lichamelijke klachten zijn die we gaan vertalen als signalen en richtingwijzers naar een diepere verbinding met jezelf.

Heb jij psychische of emotionele problematieken, last van stress/burn-out, ben je een piekeraar, of voel jij je onzeker? Ik ben er voor  je.  En wanneer jij je persoonlijk wilt ontwikkelen, dan ben je hier zeker op je plaats. 

Ik nodig je uit om je vollediger te verbinden met jezelf. Wil jij weer lekker in je vel zitten, en er echt voor gaan? Wil jij actief bezig zijn met jezelf en durf je door pijn heen te gaan? Dan help ik je, bij jouw verdieping in bewustzijn en verbinding met jezelf. Zodat jij kan worden wie je wilt zijn, en het leven kan gaan leiden wat echt bij je past.

Heb je nog vragen?

Veel gestelde vragen

In de afgelopen jaren heb ik heel wat vragen in mijn praktijk gehad.  Hieronder probeer ik je wat op weg te helpen. 

Wat kan coaching en therapie voor mij betekenen?

Samen met jou ga ik onderzoeken waar je nu precies tegenaan loopt. Bewustwording is een belangrijke eerste stap. Daarom help ik je eerst je (pure) zelf te ontdekken en je open te stellen voor emoties en behoeften die diep verborgen liggen. We gaan op zoek naar de richtingwijzers diep binnen in jou. Zodra je weet wat jij nodig hebt, komen er ook oplossingen en mogelijkheden naar voren. Ik steun je bij dit proces zolang jij dat nodig vindt. Ik begeleid je op zo’n manier dat jij vanuit vertrouwen de stappen gaat zetten in de richting die voor jou nodig is.

Waarom Mindfulness?

Mindfulness helpt je als eerste stap naar bewust leven. Het is aandacht geven aan wat je doet, zonder oordeel, en opmerken hoe het met je gaat. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om niet vanuit gewoonte te reageren maar bewust te kiezen hoe je verder wilt.

Mindfulness zorgt ervoor dat we leren om weer rustig en helder te werken. Mensen worden zich bewust van de gedachten die ze hebben en wat die met hen doen. Je leert omgaan met stress, pijnklachten en balans te houden. Velen voor jou ervaren hierdoor meer ruimte, verbinding en rust. Waardoor je meer kunnen genieten van dagelijkse bezigheden.

Hoe kan ik minder streng zijn voor mezelf?

Ja dat is heel herkenbaar. Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Zelfcompassie betekent dat je warm en begripvol bent naar jezelf wanneer je lijdt of wanneer je faalt of je tekort voelt schieten, in plaats van je gevoelens te negeren of jezelf onder te dompelen in zelfkritiek. Vriendelijkheid en mildheid kun je namelijk trainen. Zelfcompassie ­trainingen zijn voor iedereen die kwaliteit aan zijn leven wil toevoegen.

Met zelfcompassie krijg je een flinke verdieping naar jezelf en meer kwaliteit van leven.

Wat zijn familieopstellingen?

Het familiesysteem waarin jij bent opgegroeid en waarin je leeft heeft een grote invloed op je persoonlijke ontwikkeling, dus ook op wie je nú bent en hoe je handelt.

De methode Familieopstelling is ontwikkeld door psychotherapeut Bert Hellinger. Het is een prachtige methode die inzicht geeft in de krachtenvelden binnen jouw familie en hoe jij daarbinnen functioneert. Het bijzondere aan familieopstellingen is dat er gewerkt wordt met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld. Dit wordt zichtbaar gemaakt door het opstellen van zogeheten representanten. Dit kunnen mensen zijn, maar ook voorwerpen. Tijdens de opstelling komen er allerlei emoties, gedachten en lichamelijke reacties naar boven.

Tijdens een opstelling ‘ondertitel’ ik vaak wat er gebeurt. Je voelt dan niet alleen wat er speelt, maar begrijpt het ook. Tijdens de opstelling voel je op een diep niveau en tegelijkertijd vindt een innerlijke schoonmaak plaats, vaak op een niveau waar je verstandelijk niet bij kunt. Door een opstelling dienen zich vanzelf oplossingsrichtingen aan. Je krijgt een andere kijk op de situatie, die na de opstelling doorwerkt in je leven. Als vanzelf krijg je gedurende de weken erna duidelijk hoe je kunt handelen. Opstellingen maken (oude) wonden open en zichtbaar en tegelijk worden ze ook geheeld.

Wat kun je zelf doen!

Ervaar rust uit dingen die je vanuit thuis kunt doen!

Het zijn de kleine dingen die het doen. Hier vind je een greep uit dingen die zelf kunt doen vanuit je eigen fijne omgeving.

Oefeningen om stress los te laten. Via je zintuigen ontspannen.

Hoe vol is jouw glas? Wil je tips hoe om te gaan met prikkels?

Wat klanten zeggen!

“Pracht van een coach die je in je waarde laat en je je eigen weg laat zoeken in een veilige, helende omgeving. Dankjewel Laila”

Ellen

Psycholoog

“Laila kijkt verder dan de woorden. Ze weet je te raken. Daar waar het over moet gaat wordt zichtbaar. Ik durf weer mijn emoties toe te laten. Ze kan je echt verder helpen”

Eric

Hulpverlener

“Met veel verdriet en emoties de grote stap durven te nemen om Mindfulness te gaan proberen. Na de eerste sessie voel ik al groot verschil.”

Marleen

Technisch medewerker

Blogs

Laatste nieuws & berichten

Ontwikkelingstrauma

Ontwikkelingstrauma

In ons leven ervaren we allemaal wel eens moeilijke situaties. Bijna niemand blijft hiervan gespaard. Maar wat als je als kind veel hebt meegemaakt? Als je je niet veilig voelde in de omgeving waar je opgroeide? Dergelijke ervaringen kunnen een blijvend effect hebben,...

Lees meer

praktijk

Bottelierwei 3, Valkenswaard, 
5551RC

Maandag to Vrijdag: 9:00 – 20:00

Zaterdag: 10:00– 15:00

Zondag: 10:00– 15:00